Liliana Mincă, exclusă din PP-DD

0
761

liliana_minca

Deputatul Liliana Mincă a anunțat sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că a fost exclusă din Partidul Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD).

Excluderea a avut loc la scurt timp după ce Mincă, parlamentar ales în Colegiul 3 Săveni — județul Botoșani, a acuzat conducerea partidului că este ilegitimă și că “a înșelat așteptările electoratului”.

Liliana Mincă apreciază că decizia conducerii PP-DD de a o exclude “este una abuzivă, nejustificată și neîntemeiată statutar, hotărâtă de către o conducere nelegitimă și neînregistrată legal”.

“Este, din nou, o hotărâre discreționară generată de reacția parlamentarilor PP-DD la lipsa de strategie, lipsa de experiență politică și de verticalitate a conducerii partidului, care, încă o dată, consideră că partidul și membrii acestuia sunt la dispoziția lor, în mod necondiționat”, a adăugat parlamentarul PP-DD.

Liliana Mincă a cerut vineri președintelui PP-DD, Simona Man, demararea procedurilor pentru organizarea congresului partidului în cadrul căruia să fie aleasă o nouă conducere.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ea și alți 13 deputați PP-DD au anunțat atunci că renunță “la orice colaborare cu conducerea partidului”.

replicaonline.ro, 23.11.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply