Activități despre securitatea alimentației, la Colegiul Economic Mangalia (FOTO)

0
769

2014 – Anul European  împotriva  risipei de alimente.

colegiul economic mangalia1

Anual, în luna noiembrie, se organizează ,,Săptămâna educației globale”, activitate cuprinsă în programul inițiat de Consiliul Europei denumit ,,Programul European Educația Globală”. Tema din acest an este ‘Securitatea Alimentației’ – problematică vitală pentru întreaga populație a globului.

colegiul economic mangalia2

Cu această ocazie, în perioada 17-21 noiembrie 2014, Colegiul Economic Mangalia a derulat o serie de activități având ca scop educarea  tinerilor în spiritul reducerii risipei de apă și alimente.

colegiul economic mangalia3

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Astfel, s-au desfasurat seminarii, campanii de conştientizare a pericolului produs de risipa de apă și alimente, concursuri interactive “Cine știe câștigă!”,  acțiuni de voluntariat, colectarea de legume, fructe și alimente neperisabile (acestea s-au donat la Școala Specială Sanatorială Mangalia, Școala Specială Sanatorială Techirghiol, Căminul de Bătrâni Mangalia şi Gradinița “Santa Maria” Mangalia), ateliere de creație, afișe, fluturași, postere cu tematică şi o expoziţie culinară cu preparate dietetice.

colegiul economic mangalia4colegiul economic mangalia5colegiul economic mangalia6colegiul economic mangalia8

colegiul economic mangalia9

Mulțumin partenerilor și sponsorilor, respectiv Asociația de părinti ,,Școala copilului  meu” din cadrul Colegiului Economic, SC. Selgros Cash & Carry, Mangalia TV pentru spijinul acordat  în realizarea activităților, precum și cadrelor didactice implicate în realizarea acestui proiect.

colegiul economic mangalia7

Consilier imagine, prof. Nicoleta Teodorescu.

22.11.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply