AICI sunt CELE MAI MARI REDUCERI – CATALOAGE şi PREŢURI

0
922

farmec.ro
carturesti.ro%20

Black Friday 2014: Tot ce trebuie să ştii despre cea mai importantă campanie de reduceri a anului.

BLACK FRIDAY 2014. În mod tradiţional, Black Friday este ziua cu cele mai mari reduceri de preţuri dintr-un an, se organizează în ultima vineri a lunii noiembrie şi marchează intrarea în lumea cadourilor. Anul acesta, în România, evenimentul de shopping a fost adaptat de retaileri după propriile interese, astfel că putem vorbi despre săptămâni întregi de Black Friday cu reduceri mai mult sau mai puţin importante.

black_friday_deals

BLACK FRIDAY 2014, cel mai important şi mai aşteptat eveniment de shopping al anului, a ajuns la a patra ediţie şi se îndepărtează tot mai mult de conceptul original, împrumutat din Statele Unite ale Americii. Acolo, Black Friday sau, în traducere, Vinerea Neagră, este ziua cu cele mai mari discounturi din an şi marchează intrarea în luna cadourilor, decembrie.

Black Friday de România durează trei săptămâni

Dintre marii retaileri, cel care a dat startul campaniei anul acesta a fost Altex, liderul pieţei electroIT. Black Friday a demarat la Altex, atât în magazinele fizice, cât şi online, încă de joi, 13 noiembrie. Ulterior, compania a prelungit campania , astfel că va avera reduceri de până la 70% până pe 23 noiembrie.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, pe: http://www.economica.net/black-friday-2014-tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-cea-mai-importanta-campanie-de-reduceri-a-anului_91854.html#ixzz3JgZ9M5kc


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply