Turism pe patru roți. Dobrogea ar putea deveni loc pentru vacanțe de aventură

0
816
Adrenalină, peisaje, lucru în echipă. Așa se promovează vacanțele de aventură în Dobrogea, cu ajutorul mașinilor de offroad, care pot ajunge în locuri greu accesibile și necunoscute pentru mulți. Totul face parte dintr-un proiect internațional prin care țările vecine doresc să-și promoveze atracțiile turistice și într-un mod diferit.

turism pe patru roti

Turismul la malul mării nu înseamnă doar un sejur estival într-una dintre stațiunile consacrate și poate căpăta noi dimensiuni: vacanțele de aventură. Conceptul este folosit în țările europene și aduce în prim plan ideea de mișcare, de vizitare a obiectivelor turistice la bordul unei mașini de tip offroad.

Marius Dinu, președintele Offroad Dobrogea: “În fiecare weekend noi ieșim la offroad în Dobrogea. Încercăm să vedem partea nevăzută a Dobrogei și promovăm această activitate.”

Constanța numără o comunitate însemnată de pasionați de offroad. Printre ei și Robert, care de scurtă vreme a descoperit pasiunea pentru acest tip de curse.

Robert Otoman, pilot de offroad: “Senzația e una wow, pentru că e de adrenalină, în primul rând, de viață, simți că trăiești, că ești în natură, te bucuri de natură, de aer curat, scapi de betoanele și de praful, fumul, toate cele din oraș. De când am mașina și am început să ies cu ea prin Dobrogea, mi-am schimbat total părerea despre zona asta, care este o zonă total superbă!”

Continuarea, pe digi24.ro, 31.10.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply