ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cum poate verifica un alegător unde votează și dacă figurează în listele electorale permanente?

1
762
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Pe 2, respectiv 16 noiembrie, alegătorii vor putea merge la vot pentru a alege viitorul preşedinte al statului. Biroul Electoral Central a publicat Ghidul alegătorului. De asemenea, votanții pot verifica online, introducând CNP-ul, care este secția lor de votare.

alegeri prezidentiale 2014 aep

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Toți alegătorii trebuie să știe că secţiile de votare vor fi deschise duminică de la ora 7:00, până la ora 21:00. Persoanele care vor vota fără a avea acest drept, cele vor vota de mai multe ori, precum şi cele care vor introduce în urnă mai multe buletine de vot decât are dreptul un alegător riscă pedeapsa cu închisoare, cuprinsă între şase luni şi trei ani.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. De asemenea, cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează utilizarea unei cărţi de alegător sau a unui act de identitate nul ori fals sau a unui buletin de vot fals.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. AFLĂ CARE ESTE SECȚIA TA DE VOTARE AICI

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Unde votează alegătorii?

Alegătorii votează la secia de votare unde sunt arondați potrivit domiciliului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cum poate verifica un alegător unde votează și dacă figurează în listele electorale permanente?

Accesând Registrul electoral la adresa www.registrulelectoral.ro şi introducând CNP-ul şi numele, alegătorul poate afla dacă figurează în Registrul electoral, implicit în listele electorale permanente, și sectia de votare la care este arondat, cu toate datele de localizare a acesteia.

Mai mult, pe digi24.ro, 01.11.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. In Munich /Germany at 14°° about 5000 people waited to get into the location to do there election today. Why did your government choose small locations? Think about that!

Leave a Reply