Performanță de argint pentru corul Callatis!

0
775

farmec.ro
carturesti.ro%20
Corul Callatis Argint in Spania-1

Corul Callatis din Mangalia a obținut Premiul al II-lea şi Diploma de Argint la ediția 2014 a Concursului Coral Internaţional „Canta al Mar”, din Spania.

Corul de copii Callatis al Centrului de Formare şi Perfecţionare Vocal-Instrumentală Mangalia a obținut Premiul al II-lea şi Diploma de Argint la ediția 2014 a Concursului Coral Internaţional „Canta al Mar” din Calella / Barcelona, Spania. Grupul dirijat de maestrul Traian Broască, singura formaţiune corală din România participantă la festival, a concurat cu alte 13 coruri din Rusia, Suedia, Estonia, Germania, Polonia, Portugalia, Elveţia, Rusia, Cehia, Malaezia și Spania.

corul callatis in spania

Cei 26 de copii, cu vârste cuprinse între 12 şi 18 ani, au interpretat trei melodii: „Cântec şi joc din Maramureş”, de Dan Goia, „Zamfira”, de Gheorghe Danga, și „Chindia”, de Alexandru Paşcanu. Competiția s-a desfășurat în perioada 22-26 octombrie. La finalul evenimentului, toate corurile au cântat, sub bagheta prof. Traian Broască, „Amigos para siempre”, o piesă cu o solistă a corului Callatis, Ioana Brezan.

„A fost o onoare pentru mine să dirijez toate formaţiile participante. Încă o dată mulţumesc primarului Radu Cristian şi Consiliului Local Mangalia pentru tot ce au făcut pentru noi şi, nu în ultimul rând, părinţilor care au susţinut financiar deplasarea şi celelalte costuri suplimentare”, a declarat prof. Traian Broască.

Mirela STÎNGĂ, telegrafonline.ro, Miercuri, 29 octombrie 2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply