IPP invită toți candidații la prezidențiale la dezbaterea electorală dinaintea primului tur

0
690

AGERPRES: Institutul pentru Politici Publice (IPP) a anunțat luni că îi invită pe toți candidații la dezbaterea electorală dinaintea primului tur.

dezbaterea electorala

Foto: (c) Cristian NISTOR/AGERPRES FLUX.

Anterior, IPP lansase această provocare pentru principalii șase candidați, printre care și președintele PSD, premierul Victor Ponta, care însă a susținut că va participa numai dacă sunt invitați toți candidații.

“Din dorința ca înaintea primului tur de scrutin să existe măcar o dezbatere electorală cu participarea candidaților cotați cu cele mai mari șanse de a câștiga alegerile prezidențiale 2014, IPP acceptă condițiile privind formatul dezbaterii solicitate de candidatul Alianței PSD — UNPR — PC, domnul Victor Ponta. Domnul Ponta, candidatul dintre cei 6 invitați la sfârșitul săptămânii trecute de IPP într-un format de dezbatere electorală ce ar fi permis o mai bună înțelegere, de către electorat, a viziunii principalilor candidați (în ordinea preferinței din cele mai recente sondaje) cu privire la dezvoltarea și securitatea României în următorii ani, a condiționat prezența la o asemenea dezbatere de invitarea tuturor celor 14 candidați înscriși în campania electorală. IPP face un ultim efort ca înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale să existe o dezbatere față în față între candidați”, se arată într-un comunicat semnat de directorul IPP, Violeta Alexandru, și remis luni AGERPRES.

IPP a propus Digi 24 să sprijine logistic transmiterea acestei dezbateri, postul acceptând această propunere, urmând să ofere tuturor stațiilor interesate posibilitatea preluării semnalului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, pe agerpres.ro, 27.10.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply