Iarna, pe neașteptate. Prima ninsoare a paralizat țara. CNADNR avertizează șoferii

0
717

ANUNȚ IMPORTANT PENTRU ȘOFERI!

iarnapeneasteptate

Iarna a venit pe neașteptate, cu cel puțin o lună mai devreme. Meteorologii emit avertizări după avertizări. CNADNR avertizează șoferii. 

Sâmbătă, autostrada Bucureşti-Constanţa a fost închisă timp de patru ore din cauza zăpezii care a provocat mai multe accidente. Pe o porțiune de 50 de kilometri, șapte autoturisme au ajuns în șant. Trebuiau să ajungă acasă. Șoferii spun că Autostrada Soarelui a devenit un patinoar. Pasagerii au fost răniţi uşor. Au fost probleme serioase între kilometri 12 și 105 ai autostrăzii. Pe jumătate din porțiune ningea viscolit, pe cealaltă era ploaie torențială și vânt puternic. În unele locuri, s-a format polei. În altele, zăpada depășea 10 centimetri.

ALERTĂ METEO. COD GALBEN DE VREMEA REA

În București, primii fulgi de nea erau așteptați în noapte de sâmbătă spre duminică. A nins, însă, sâmbătă după-amiază, cu fulgi mari, de decembrie. Un strat de câțiva centimetri s-a așezat rapid pe străzi și pe mașini. În Capitală n-a mai nins în octombrie de zece ani.

CNADNR avertizează șoferii. “Recomandăm şoferilor să nu plece la drum dacă nu au maşinile echipate de iarnă. Persoanele prinse în trafic vor fi sancţionate cu amendă între 9 şi 20 de puncte amendă, respectiv 810-1.800 lei, iar măsura este însoţită şi de reţinerea certificatului”, a declarat Cătălin Bocai, inspector Centrul Infotrafic.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, AICI

26.10.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply