Social democrații din Mangalia nu mai vor dezbinare în țară

0
1007

Mesaj de unitate

psd mangalia

Peste 300 de membri și simpatizanți din Mangalia ai PSD au transmis, vineri seară, un mesaj de unitate și au spus că au format o oaste care se va aduna în jurul lui Victor Ponta în campania acestuia de a-i uni pe românii de pretutindeni.

MITING

Peste 300 de membri și simpatizanți din Mangalia ai PSD au umplut vineri seară, până la refuz, Casa de Cultură din localitate, unde a avut loc un miting de susținere a candidatului social democrat la Președinție, Victor Ponta. Îndemnul prezidențiabilului PSD de a-i uni pe toți românii de pretutindeni a fost urmat și de social democrații, foști și actuali, din Mangalia, care au uitat de divergențele din trecut și şi-au unit forțele pentru obținerea unui scor cât mai bun la alegeri.

Semnalul de luptă a fost dat de președintele organizației locale a PSD, Zanfir Iorguș, care a spus că la Mangalia s-a format o oaste nouă, una care va aduce schimbarea atât pe plan local, cât și în țară. Primul hop, a spus Iorguș, este alegerea lui Ponta ca președinte al României, după care noua echipă a PSD Mangalia se va pregăti pentru bătăliile electorale din 2016, când vor avea loc alegerile locale și parlamentare.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

”Am lăsat orgoliile deoparte și am format o nouă mare familie social democrată. Vom face una dintre cele mai puternice organizații din județ, unde și-au găsit loc de la simpli muncitori până la intelectualitatea locală”, a punctat Iorguș.

El a fost completat de secretarul executiv al organizației județene Constanța a PSD, Cristinel Dragomir, care a spus că Victor Ponta merită să fie ales președinte pentru că e singurul premier din ultimii 10 ani care a făcut ceva pentru pensionari și cei nevoiași. ”Simt că suntem câștigători, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne demobilizăm”, a subliniat Dragomir.

Mai mult, în telegrafonline.ro, 25.10.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply