GALERIE FOTO/Mangalia sustine „Victor Ponta presedinte!”

0
727

PSD-Mangalia-3

Conducerea Organizatiei P.S.D. Mangalia a organizat, vineri seara, un miting electoral pentru sustinerea liderului social democrat Victor Ponta in competitia pentru alegerile prezidentiale din 2 noiembrie. Veniti si din localitatile invecinate, social democratii s-au intrunit in sala Casei de Cultura din municipiu si si-au exprimat sustinerea pentru Victor Ponta in competitia prezidentiala.

In deschiderea evenimentului, presedintele interimar al P.S.D. Mangalia, Zanfir Iorgus, a precizat ca scopul intalnirilor din aceasta perioada este de a obtine un rezultat foarte bun la alegerile prezidentiale, dar si pentru a demara pregatirile pentru viitoarele competitii electorale.

PSD-Mangalia-1

“Avem nevoie pentru bataliile electorale viitoare de o oaste puternica, o oaste care sa castige si alegerile – pe de o parte, dar care sa readuca normalitatea si persepctiva de dezvoltare serioasa a orasului pentru ca orasul este in cadere libera, orasul se prabuseste fara o strategie, gandire, o administratie competenta ne ducem de rapa cu totii. Ca atare, lucrurile nu poate sa le indrepte decat o echipa puternica, iar aceasta echipa puternica, aceasta oaste s-a construit la Mangalia, la P.S.D. din toti oamenii care cred in aceasta echipa”, a spus fostul primar al municipiului Mangalia.

Totodata, Iorgus a tinut sa puncteze ca in oastea despre care a vorbit “s-a adunat toata intelectualitatea din Mangalia”, iar mesajul pe care a tinut sa-l transmita a fost: “Cine crede in aceasta echipa trebuie sa creada in candidatul nostru Victor Ponta”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Increzatori pana la capat

La randul sau secretarul executiv al P.S.D. Constanta, Cristinel Dragomir a spus ca pe social democrati nu ii intereseaza ceea ce fac ori spun adversarii politici ai P.S.D., chiar daca si unii dintre fostii colegi de la Mangalia “fac valuri”, dar le transmite ca “nimeni nu este de neinlocuit”.

“Sunt foarte increzator, stiu foarte bine ce munca s-a facut pentru a ajunge aici, ceea ce au facut oamenii nostril in teritoriu, avem in continuare o campanie bazata pe realizarile candidatului nostrum Victor Ponta atat ca prim ministru, cat si propunerile pe care le face pentru Romania. Stiti ca sloganul nostrum de campanie este O Romanie unita si in aceasta idee noi consideram ca sunt cei mai bine clasati si ca vom castiga alegerile. Nu ne ocupam de adversari, nu ne-am ocupat deloc, nu ne intereseaza pentru ca avem destul de multe lucruri de spus despre Victor Ponta si Guvernul condus de el incat nu ne intereseaza ceilalti contracandidati. La Mangalia, speram sa obtinem peste media partidului”, a declarat liderul social democratilor constanteni.

PSD-Mangalia-2

Un candidat pe cinste

De asemenea, prezent la actiunea de campanie a social democratilor din sudul litoralului a fost si deputatul Eduard Martin, care a adus lamuriri cu privire la situatia fiecarui principal candidat la presedintie si a punctate ca Victor Ponta este “un candidat pe cinste”. “Este bine ca suntem o echipa puternica la Mangalia. Avem un candidat pe cinste, care a demonstrat ca face ce trebuie, ca e harnic”, a transmis deputatul P.S.D. Eduard Martin.

De departe, cel care a strans cele mai multe aplauze a fost senatorul P.S.D. Nicolae Moga, directorul de campanie al P.S.D. Constanta pentru alegerile prezidentiale. Moga le-a amintit colegilor sai veniti la intalnire despre realizarile Guvernului condus de Victor Ponta pentru zona Mangalia, dar le-a vorbit si despre ceea ce isi propune P.S.D. pentru municipiul Mangalia.

Continuarea, în observator.ro, 25.10.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply