ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Promisiunile candidaţilor pentru Cotroceni. Cu ce programe politice vor să câştige

0
704

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidaţii intraţi în cursa pentru Cotroceni şi-au lansat programele politice cu care vor să câştige bătălia prezidenţială, în care le spun românilor cum îşi vor juca rolul de şef al statului, dar şi ce le propun pentru următorii ani. Programe stufoase, care se întind pe zeci de pagini, cuprind radiografii ale momentului, unele cu soluţii, altele fără, dar toate cu promisiunea că alegătorii vor avea o Românie aşa cum îşi doresc.

alegeri_prezidentiale_oameni

Românii, aşteptaţi la vot pe 2 noiembrie.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  VICTOR PONTA. Candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC prezintă, în programul prezidenţial “Marea Unire a Românilor“, obiectivele pentru următorii 10 ani.

CITEŞTE AICI ÎNTREG PROGRAMUL PREZIDENŢIAL AL LUI VICTOR PONTA

KLAUS IOHANNIS. Programul prezidenţial al candidatului ACL, “România Lucrului Bine Făcut”,  propune un președinte care “trebuie să fie un model de comportament politic și public”, care “nu polarizează și antagonizează societatea” şi care trebuie “reconectat cu Constituția țării”.

CITEŞTE AICI ÎNTREG PROGRAMUL AL LUI KLAUS IOHANNIS

ELENA UDREA. În programul “România mai frumoasă. Promisiunea mea pentru români“, prezidenţiabilul PMP se angajează să susţină o serie de obiective, asumate şi de preşedintele Traian Băsescu, referitoare la independenţa justiţiei şi lupta împotriva corupţiei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
CITEŞTE AICI PROGRAMUL ELENEI UDREA

MONICA MACOVEI. Fostul ministru al Justiţiei a decis să vină în faţa alegătorilor cu un Decalog, în care propune:

CITEŞTE AICI DECALOGUL MONICĂI MACOVEI

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, candidat independent, promite, în programul său prezidenţial “România, a şaptea putere a Europei!”, “o comunicare şi o cooperare efectivă” cu Guvernul şi cu Parlamentul şi spune că va desemna drept candidat pentru funcţia de Prim Ministru “persoana propusă de partidul sau coaliţia de partide care au sau pot realiza majoritatea în Parlament”.

CITEŞTE AICI PROGRAMUL LUI CĂLIN POPESCU TĂRICEANU

TEODOR MELEŞCANU, candidat independent şi fost şef al SIE, prezintă un proiect prezidenţial pentru o perioadă de doi ani, timp în care propune revizuirea Constituţiei României, cu reducerea numărului de parlamentari şi redefinirea atribuţiilor ce le revin Preşedintelui Republicii şi guvernului în vederea optimizării conlucrării instituţionale.

Citeste mai mult pe RTV.NET:

http://www.romaniatv.net/alegeri-prezidentiale-2014-promisiunile-candidatilor-pentru-cotroceni-cu-ce-programe-politice-vor_175083.html


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply