Primarul Mangaliei, despre lucrările de modernizare ale orașului (FOTO)

0
1078

01-Lucrari modernizare Mangalia - sens giratoiru - proiect

A trecut ceva vreme de când nu am mai postat pe Facebook, însă motivele sunt, consider eu, destul de întemeiate. În primul rând, nu am vrut să fiu asimilat cu toate mutările şi permutările politice de la nivelul Consiliului Local. Ca primar, mă ocup de gospodărirea oraşului şi le-am cerut permanent consilierilor să voteze pentru binele Mangaliei, indiferent de culoarea lor politică. Ce fac ei în rest, că se mută de la un partid la altul, e strict treaba lor. Dar le atrag atenţia încă o dată să nu pună nimic mai presus de interesul cetăţeanului.

Pe de altă parte, v-am rămas dator cu postările, pentru că, în ultima perioadă am stat pe străzi de dimineaţă până seara târziu, întrucât am demarat lucrări pe domeniul public în mai multe zone din oraş. Acum vă pot da câteva detalii în acest sens.

După cum se poate vedea, am finalizat lucrările privind spaţiile verzi pe Şoseaua Constanţei şi T.S. Săveanu. Eu sunt de părere că se vede frumos gazonul şi oricum, totul are un aspect mult mai aerisit.

05-Lucrari modernizare Mangalia - TS Saveanu

Acum se lucrează în zona sensului giratoriu, Casei Tineretului, unde vom reamenaja spaţiul verde şi vom face alei pietonale cu dale. Pe strada Muncitorului, suntem aproape de finalizare iar locuitorii din zonă cred eu că apreciază ceea ce s-a făcut pe strada lor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

11-Lucrari modernizare Mangalia - Casa tineretului

08-Lucrari modernizare Mangalia - Muncitorului

În cel mai scurt timp, vom începe refacerea trotuarelor în cartierul de case, mai întâi pe străzile Matei Basarab şi General Vârtejanu. Vor urma G-ral Boerescu, Horia Cloşca şi Crişan. În paralel, vom lucra pe Negru Vodă, unde se vor reface trotuarele, se va reamenaja spaţiul verde şi se vor crea locuri de parcare.

13-Lucrari modernizare Mangalia - Soseaua C-tei

În privinţa spaţiilor verzi, dacă ne permite vremea, continuăm pe Şoseaua Constanţei până la Primărie, apoi pe Ştefan cel Mare şi 1 Decembrie. Peste tot se plantează gazon şi se montează hidranţi pentru irigarea terenului. Într-o etapă ulterioară, vom planta flori şi diverse tipuri de vegetaţie care se pretează la clima oraşului nostru.

Elementul de noutate îl constituie modernizarea sensului giratoriu. Acolo se vor monta coloane specifice Cetăţii Callatis, se va realiza un iluminat public special şi vor fi plante ornamentale deosebite. Zona sensului giratoriu este foarte frecventată şi trebuie să fie ca o carte de vizită pentru oraşul nostru.

02-Lucrari modernizare Mangalia - sens giratoiru - proiect

01-Lucrari modernizare Mangalia - sens giratoiru - proiect

Zilele următoare voi scrie câteva rânduri despre încălzirea pe timpul iernii şi preţul gigacaloriei. Până atunci, ne cerem încă o dată scuze locuitorilor din zonele în care se lucrează, pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor. Vă asigur însă că ne consultăm permanent cu dumneavoastră, cetăţenii oraşului nostru, cu privire la toate proiectele de modernizare care vizează domeniul public al Mangaliei.

Vă mulţumesc şi vă doresc o seară bună tuturor!

Albumul FOTO, AICI.

Joi, 23 oct.2014, h.19:30.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply