Echipa feminină CS Mangalia, vicecampioana României la lupte libere

0
678

cs-callatis-vicecampioane

Echipa feminină de lupte libere CS Mangalia este vicecampioana naţională la categoria juniori. Turneul final al Campionatului Naţional pe echipe s-a desfăşurat, week-end-ul trecut, la Odorheiu Secuiesc, acolo unde au participat cele trei echipe calificate: Steaua Bucureşti, CS Mangalia  şi LPS Botoşani. 

„A fost o competiţie frumoasă, unde sportivele s-au comportat exemplar. Acest titlu încununează întreaga muncă de peste an, nu doar a fetelor, ci şi a antrenorului. Echipa noastră a pierdut lupta cu Steaua, scor 3-5. Dar suntem bucuroşi că am obţinut locul al doilea. Chiar dacă nu ne-am apărat titlul câştigat anul trecut, nu suntem dezamăgiţi. Clubul nostru mai are câteva obiective de îndeplinit luna aceasta. Avem finalele la Campionatele pentru copii 2 şi copii 1, unde, bineînţeles, că vrem să obţinem medaliile. Următoarea ţintă este Cupa României, unde vrem un număr mai mare de premii”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele Asociaţiei Sportive Municipale Callatis mg, Lucian Luca. 

Vicecampioanele vor lua o pauză, după care vor reveni la antrenamente fi-zice şi tehno tactice alături de antrenorul Marian Oancea, dar între timp, câteva dintre luptătoare sunt la lotul naţional. 

„Suntem mândri că CS Mangalia este una dintre cele mai bune echipe din ţară. Avem multe sportive prezente la lotul naţional şi se pregătesc pentru Campionatul European, care va avea loc în februarie. Acum câteva zile, s-a desfăşurat un cantonament la Amara, unde antrenorul nostru Cornel Trucmel a fost selectat să fie antrenor secund. Bineînţeles că nu s-a dus singur şi am avut şi câteva fete la cantonament. După ce vom încheia competiţiile de anul acesta, nu mai stăm pe gânduri şi vom pregăti sezonul următor în care avem ca şi obiectiv principal prima poziţie a podiumului la toate competiţiile la care vom participa”, a mai adăugat Lucian Luca. 

Mai mult, în cugetliber.ro, Marti, 21 oct.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply