Consilierii locali ai PSD Mangalia s-au abținut la proiectul de hotărâre cu privire la rectificarea bugetară

0
614

farmec.ro
carturesti.ro%20

psd_filiala_mangalia_antet

COMUNICAT DE PRESĂ

În cadrul ședinței Consiliului Local al Municipiului Mangalia din data de 21.10.2014, consilierii locali ai Partidului Social Democrat s-au abținut la Proiectul de hotărâre cu privire la rectificarea bugetară. 

Ei au motivat abținerea datorită faptului că veniturile prevăzute în buget sunt supradimensionate (Propunere venituri totale buget  – 126.848.501,00 RON), în condițiile în care încasările actuale sunt de aproximativ 65.000.000,00 RON. Interpelat fiind în sedință, directorul economic, Dima Bogdan, nu a știut să prezinte valoarea totală a încasărilor efective la această dată.

Consilierii Partidului Social Democrat au fost de acord cu cheltuielile prevăzute în rectificarea bugetară, însa au solicitat corelarea veniturilor cu încasările din taxe și impozite, cât și din cote defalcate de la bugetul național.

Consilierii PSD Mangalia declară că sunt de acord să voteze oricând rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Mangalia, dacă veniturile vor fi în conformitate cu încasările.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Totodată, ei resping acuzațiile populiste ale primarului Radu Cristian, prin care îi acuză că sunt împotriva încasării de la bugetul național a cotelor defalcate. Consilierii PSD Mangalia mai precizează că abținerea de la vot a fost determinată de incompetența conducerii executive a Municipiului Mangalia.

21.10.2014. Comunicat de presă transmis de Filiala municipală Mangalia a PSD.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply