CL Mangalia a respins fondurile guvernamentale pentru plata arieratelor

0
705

consiliul_local_mangalia

Membrii Consiliului Local Mangalia au respins, în şedinţa extraordinară de marţi, un proiect de hotărâre prin care se aproba primirea unor fonduri guvernamentale de aproximativ 6,5 milioane de lei pentru plata arieratelor. La întrunire au fost prezenţi 16 din totalul de 19 aleşi locali, iar proiectul a fost votat de nouă consilieri, fiind necesare 10 voturi pentru a fi adoptat.

Prezent la dezbateri, primarul Radu Cristian a atras atenţia consilierilor PSD, care au votat împotrivă, că se opun unei măsuri benefice a actualului Guvern, menită să ajute bugetul oraşului.

“Cetăţenii Mangaliei trebuie să afle că cei care s-au opus sunt consilierii care au trecut recent din PDL în PSD. Prin acest proiect se plătea o mică parte din datoriile acumulate înainte de 2008. Din păcate, pentru unii politicieni locali primează interesul de grup. Este inadmisibil să votezi împotriva oraşului, împotriva oamenilor care te-au votat, doar pentru satisfacerea unor orgolii personale”, a declarat edilul.

Primarul Mangaliei a mai spus că în zilele următoare va convoca o nouă şedinţă a CL pentru dezbaterea proiectului de hotărâre referitor la fondurile guvernamentale destinate acoperirii arieratelor.

21 octombrie 2014, Biroul de presă al Primăriei Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply