Turistul olandez care ne învață să iubim România [VIDEO]

0
705

farmec.ro
carturesti.ro%20

A câștigat locul 1 pentru modul cum ne promovează țara în 3 minute.

Peter Schagen din Olanda a castigat premiul 1 la competitia de filme “poVeste din Romania”, cu un material video de trei minute in care arata cat de bine este sa fii turist in Romania. Tanarul olandez a concurat cu alti 15 participanti care au ajuns in etapa finala.

petershagenolanda

Florin Jianu – ministru pentru IMM, Mediul de Afaceri si Turism, Mirela Matichescu – vicepresedinte ANT, Tudor Giurgiu – regizor si Mihai Peptan – reprezentant Primaria Municipiului Bucuresti, au deliberat castigatorii competitiei la un eveniment organizat, vineri, la Camera de Comert si Industriei a Romaniei, cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului, sarbatorita sambata, 27 septembrie.

Romania (2013) from Peter Schagen on Vimeo.

Peter Schagen are 33 ani si locuieste in orasul Haarlem din nord-vestul Olandei. In 2013 a vizitat  alaturi de prietena lui, Andreea Bercu, o romanca stabilita in Olanda. In vacanta lor de 8 zile, au strabatut Centrul Vechi din Bucuresti, s-au plimbat cu barca in Parcul Cismigiu si au descoperit restaurantele din centrul Capitalei. Ulterior, Peter a pornit spre litoral, unde a facut plaja, a inotat si s-a distrat la concertele de pe plaja. Toate aceste momente apar intr-un film de aproximativ trei minute, cu care tanarul olandez s-a inscris in competitia lansata de autoritatile din Romania.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sursa foto: Facebook.com/DIMMMAT

Cu filmul “Romania 2013”, Peter Schagen a obtinut premiul 1 si va participa la Targul de la Londra si Expo Milano 2015. El va primi totodata o coloana sonora semnata de maestrul Gheorghe Zamfir.

Citeste mai mult: 

http://www.wall-street.ro/articol/Turism/173009/turistul-olandez-care-ne-invata-sa-iubim-romania-a-castigat-locul-1-pentru-cum-ne-promoveaza-tara-in-3-minute.html#ixzz3EgXSUAV4 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply