Primarul Gheorghe Moldovan: „Sunt foarte supărat, iar au fost oprite lucrările la sala de sport“

0
708

gheorghemoldovan

Primarul comunei Albeşti, Gheorghe Moldovan, este supărat după ce, lucrările la sala de sport din localitate au fost, din nou, sistate deşi ultima dată constructorii i-au dat asigurări că investiţia va fi gata în această lună.

„Chiar nu mai ştiu ce se întâmplă. Sunt foarte supărat deoarece lucrările la sala de sport au fost, din nou, sistate. Am înţeles că lucrările, care sunt efectuate prin Compania Naţională de Investiţii, au fost oprite deoarece firma care a câştigat licitaţia a intrat în insolvenţă. Situaţia este foarte grea pentru că s-au efectuat deja diverse lucrări iar dacă vine iarna este posibil ca multe dintre ele să fie afectate. Acum două zile am făcut o adresă la CNI şi am solicitat să fiu informat cu privire la această investiţie. Aş vrea să ştiu exact ce se întâmplă, de ce nu se mai lucrează şi când va fi totuşi gata”, a declarat primarul Gheorghe Moldovan.

Lucrările la sala de sport au început încă din 2012 prin Compania Naţională de Investiţii însă birocraţia excesivă a îngreunat finalizarea acesteia la termen, după ce Guvernul Ponta a oprit finanţarea obiectivului de investiţii deşi locuitorii aşteptau cu nerăbdare să practice diverse sporturi chiar la ei în comună.

Ulterior, la începutul acestui an, ele au fost reluate iar, în urmă cu câteva luni, primarul Gheorghe Moldovan spunea că este optimist că noua construcţie va fi gata în luna septembrie 2014.

Din păcate, planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg, iar locuitorii vor mai avea de aşteptat pentru a practica diverse sporturi chiar la ei în comună.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, în cugetliber.ro, Sâmbătă, 27 sept.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply