Festivitatea deschiderii anului școlar la Colegiul Economic Mangalia FOTO

0
911

colegiul_economic_mangalia_sigla

Elevii și profesorii Colegiului Economic Mangalia au trăit astăzi emoția unui nou început de an școlar. Liceul și-a deschis  porțile, ca în fiecare toamnă, elevilor dornici să-i treacă pragul și să intre în lumea fascinantă a cunoașterii.

Acest moment al începutului a fost marcat de o festivitate  deschisă de către directorul instituției, doamna profesoară Simona Ciobănel, care i-a îndemnat pe elevi să utilizeze cu încredere dotările școlii și să colaboreze din plin cu experimentații profesori ai liceului. Adresându-se părinților, doamna director i-a invitat să se constituie în adevărați  aliați ai școlii, deoarece ei sunt cea mai importantă parte în procesul instructiv- educativ.

După ce a fost citit mesajul transmis de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța, a luat cuvântul doamna profesoară Cornelia Tănase, directorul adjunct al Colegiului Economic Mangalia, care a subliniat faptul că a fi elev în această instituție este o cinste și o responsabilitate și că elevii vor beneficia de un învățământ de calitate, alături de profesori bine pregătiți.

deschidereanscolarcolegiulecmangali1

La festivitate a participat primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, care  le-a transmis  elevilor mesajul său prilejuit de începerea noului an școlar și a urat succes profesorilor în demersul lor educativ. La rândul său, deputatul Gheorghe Dragomir, prezent la festivitate,  și-a exprimat  convingerea că viitorul elevilor este strâns legat de ceea ce oferă municipiul Mangalia și le-a urat celor prezenți succes în noul an școlar.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

deschidereanscolarcolegiulecmangali2 (Small)

Consilier de imagine, prof. Nicoleta Teodorescu.

Luni, 15 sept.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply