Regata Callatis – Austrian Airlines, decisivă pentru Samsung România Cup

0
726

Regata Callatis – Austrian Airlines

Echipajele Farffalina, la clasa Racer si Bonvi, la clasa Cruiser sunt pe primul loc al clasamentului in cadrul Samsung Romania Cup, dupa patru regate.

Startul regatei Callatis – Austrian Airlines va fi dat sambata, 30 august, in Marina Eforie Nord, urmand ca, la finalul celei de-a doua zile a competitiei de yachting, sa se decida castigatorii Samsung Romania Cup.

“Este ultima si cea mai importanta regata dintre competiile care au avut loc in acest sezon, in cadrul Samsung Romania Cup. Cupa a adus in acest an cateva premiere in peisajul yachtingului romanesc: cele mai multe veliere participante la o regata romaneasca si cea mai lunga cursa offshore de-a lungul litoralului romanesc. De asemenea, in prima zi a Regatei Petrom Bricul Mircea s-a desfasurat una dintre cele mai impresionante curse offshore, pe o furtuna cu vant de 35 noduri. Echipaje au avut prilejul de a demonstra din ce in ce mai multa performanta si competitivitate si ne asteptam ca regata din weekendul 30-31 august sa fie una din cele mai spectaculoase competitii de yachting care au avut loc pana acum, in Romania“, declara Magda Ion, oficial al Black Sea Sailing Association, organizator al regatei Callatis-Austrian Airlines.

Regata Callatis-Austrian Airlines, alaturi de Regata Internaţională Poseidon-Kaliakria (11-15 iunie 2014) face parte din Trofeul Black Sea Sailing, care se desfasoara pentru al treilea an consecutiv. Trofeul, alaturi de Regata Lufthansa Regina Maria (27-29 iunie 2014), Regata Beneteau Alpha Bank (18-20 iulie 2014) şi Regata Petrom Bricul Mircea (15-17 august 2014), formeaza Samsung Romania Cup 2014.

Mai mult, în prosport.ro, 28.08.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply