STOP VOT! Iată clasamentul Concursului Frumoasele Mangaliei pe luna august

0
779

frumoasele mangaliei sigla

Clasamentul Concursului foto cu premii Frumoasele Mangaliei pe luna august, Marți, 19.08.2014, ora 24,00:

  • Luana Emilian – 75 voturi,
  • Andra Maria Befu – 54 voturi,
  • Mary-Elena Chiriac – 49 voturi,
  • Corina Vlad – 23 voturi.

După cum am anunțat, în această lună, în mod excepțional, s-a stabilit ca premierea concurentelor la concursul nostru foto să aibe loc Miercuri, 20 august, la Caravana Oriflame din Mangalia.

Totodată, vor primi premiile corespunzătoare și câștigătoarele concursului foto pe lunile Iunie și Iulie 2014!

În această seară, după ora 18,00, pe esplanada de lângă Hotel Paradiso, vizavi de Târgul de vară, juriul va acorda concurentelor câștigătoare Diplomele, iar premiile în obiecte, în valoare de peste 2.000 lei, vor fi acordate de sponsorul principal al evenimentului, Oriflame Mangalia, prin distinsa doamnă Cara Veronica, Gold Manager. Va onora cu prezența această activitate și doamna Silvia Sandu, ASM Oriflame România.

Vă așteptăm la Festivitatea de premiere a Frumoaselor Mangaliei la standul CARAVANA ORIFLAME, Să ne împrietenim la o cafea!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Dragi prietene, dragi prieteni,

Vă mulțumim, pentru voturile acordate concurentelor care au participat până acum la Concursul foto Frumoasele Mangaliei!

Fetelor le mulțumim pentru că au avut curajul să se înscrie la acest concurs nu tocmai ușor, iar pe dumneavoastră vă invităm să votați în continuare concurentele ce se vor înscrie lunile ce urmează.

Vă mai anunțăm că, spre finalul acestui an, ne propunem să realizăm o Retrospectivă Foto Frumoasele Mangaliei” din cele 7 luni de concurs, care să apară pe mangalianews.ro și pe pagina noastră de fb, iar în luna decembrie să organizăm GALA celor mai alese fete / doamne din Mangalia, cu premii deosebite, cu Parada Modei și multe surprize, cu alte cuvinte, un Spectacol Special, dedicat Frumoaselor Mangaliei !

Ce aveți de făcut, în continuare?

Nu uitați să propuneți, sau, să vă autopropuneți și să votați toate fetele frumoase, concurentele ce vor aplica pentru lunile septembrie, octombrie, noiembrie și decembrie, pe  concurs.mangalianews.ro/!

Pe adresa de e-mail: [email protected], este de ajuns să ne trimiteți fotografiile voastre, sau a celor mai frumoase fete / doamne pe care le alegeți (cu acordul dumnealor!) dintre prietenele paginii noastre de facebook, însoțite de scurte prezentări și descrieri: vârsta, profesia, ocupația, pasiuni/hobby, modelul prietenului / bărbatului preferat și alte date pe care le considerați necesare pentru a vă susține propunerea pentru luna în curs.

Scrieți-ne despre voi, despre Mangalia, cu amintirile, realizările și proiectele voastre de viitor!

Mulțumirile noastre speciale, sponsorului principal – Oriflame Mangalia, prin doamna Cara Veronica și partenerului media Mangalia.Tv, prin domnul Ionel Rugea, președinte al Asociației Mangalia Media!

MangaliaNews.ro, Miercuri, 20 august 2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply