Situația podului nou de la Agigea

1
703

Va fi gata, probabil, odată cu autostrăzile suspendate ale lui Oprescu…

Podul nou de la Agigea, care trebuia inaugurat pe 31 iulie, face victime colaterale: “Shogunul” Marinescu, în faliment din cauza antreprenorului.

podul-nou-de-la-agigea

Aşa arată azi noul pod rutier de la Agigea, pe care premierul Victor Ponta trebuia să-l inaugureze cu maşina personală pe 31 iulie, aşa cum le ceruse constructorilor cu ocazia vizitei sale de pe 1 mai. După cum se vede, nu a fost instalată nici măcar secţiunea centrală a podului, moment de la care oricum ar mai fi trecut câteva luni până la inaugurarea propriu-zisă, întrucât trebuiau urmate celelalte etape -, turnarea pavajului de beton, recalibrarea hobanelor, testarea timp de câteva zile sau săptămâni cu autocamioane, verificarea şi avizarea lucrărilor de către Inspectoratul de Stat în Construcţii etc.

În aceste condiţii, este mai mult ca sigur că podul nu va mai fi dat în folosinţă în acest an, fapt confirmat cu ridicări din umeri chiar de către muncitorii care mai roboteau pe acolo zilele acestea. De vină sunt, deopotrivă, structurile responsabile din Ministerul Transporturilor, prin care se pompează cele 191.797.112 lei cât reprezintă valoarea finală estimată a podului, asistentul tehnic Luca Way SRL (fostul Poiry SA) şi antreprenorul Apolodor Comimpex SRL.

Citiți continuarea în telegrafonline.ro, Miercuri, 20 august 2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
 

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply