CARAVANA ORIFLAME, la MANGALIA, 19-20 august!

0
1571

caravana-oriflame-la-mangalia-să-ne-împrietenim-la-o-cafea

În zilele de marți, 19 și miercuri, 20 august, vine CARAVANA ORIFLAME la Mangalia! Locul de întâlnire: pe malul mării, faleza Paradiso, lângă Târgul de antichități, de la ora 18,00.

stand-oriflame-la-o-cafea-3

Tot atunci va avea loc și Festivitatea de premiere a Frumoaselor Mangaliei din lunile iunie, iulie și august!

“Să ne împrietenim la o cafea!” este anunțul pe care Oriflame îl face tuturor celor care doresc să trăiască experiența Oriflame, într-un mediu prietenos, unde în altă parte decât la o cafea bună. De ce la o cafea? Pentru că într-o atmosferă relaxată, veselă, alături de o cafea cu un gust intens şi spumă catifelată, oferită de Jacobs Velvet, se pot identifica oportunități pe care le transformăm în colaborări pe termen lung.

Cu această ocazie deosebită, Oriflame Mangalia, sponsor principal, prin doamna director Cara Veronica, va premia în cursul serii de Miercuri, 20 august, și participantele la Concursul foto ‚FRUMOASELE MANGALIEI’ inițiat cu câteva luni în urmă de redacția www.MangaliaNews.ro. Între timp, ni s-au alăturat ca parteneri media ai concursului și colegii de la www.mangalia.tv, care vor filma și fotografia Festivitatea de premiere.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

frumoasele mangaliei sigla

Concurentele vor primi diplome și premii corespunzătoare locului obținut de fiecare, în urma deliberării juriului acestui concurs de fotogenie, pentru frumusețe, curaj și calitatea prezentării personale.

Le mulțumim și pe această cale, tuturor fetelor frumoase care și-au depășit emoțiile înscrierii la concursul nostru,

Mulțumim, Oriflame Mangalia, Mulțumim, Mangalia.Tv!

Lunile următoare vom continua înscrierile și premierile, iar pentru luna decembrie, pregătim Marea GALĂ a Frumoaselor, împreună cu Festivitatea de premiere a câștigătorilor celuilalt concurs intitulat Miss & Mister Oriflame Mangalia 2014!

Până Marți, 19 august, se mai pot face înscrieri la ambele concursuri, fie pe e-mailul redacției [email protected], sau la sediul Oriflame Mangalia.

Tot până marți, 19 august, ora 24,00, puteți vota Frumoasele concurente ale lunii august, pe paginile lor de concurs, aici: http://concurs.mangalianews.ro/.

Fiecare concurentă are o pagină proprie, pe care votați pe steluțele afișate. (Fotografiile sunt postate aici în ordinea înscrierii în concurs).

MangaliaNews.ro, Luni, 11 august 2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply