Cuget Liber: Noi știri despre accidentul rutier de la 23 August

2
830

farmec.ro
carturesti.ro%20

Cuget Liber: Familia unui interlop din Mangalia, ucisă într-un accident rutier. Şoferul vinovat cere protecţia poliţiei.

accident23august

Tragedie în familia interlopului Sinan Suliman Iusein. Fiica şi soţia acestuia au fost omorâte de un şofer care a întors peste marcajul dublu continuu. Acum, şoferul spune că se teme pentru viaţa lui, fiind ameninţat că va fi omorât.

Şoferii care conduc maşini înmatriculate în Bulgaria par că nu se cuminţesc. De această dată, victime au fost o femeie de 36 de ani şi fiica ei, de doar nouă ani, care au murit nevinovate din cauza şoferului care a întors peste marcajul dublu continuu. Deşi conducătorul auto vinovat are o altă variantă, poliţiştii constănţeni i-au demontat scenariile, stabilind că a încercat să efectueze o manevră neregulamentară.

N-au avut nicio şansă

Cele două, Alina Stoian, de 36 de ani şi fiica sa de 9 ani, Yasemin Suliman-Iusein, au plecat în vizită, sâmbătă, la Penitenciarul Poarta Albă, pentru a-şi vizita soţul, cunoscutul interlop din Mangalia, Sinan Suliman-Iusein. Acesta se află la închisoare încă din luna februarie 2014, când a fost reţinut de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa pentru complicitate la şantaj. De asemenea, bărbatul este un cunoscut al oamenilor legii, fiind implicat în mai multe scandaluri şi bătăi pe raza municipiului Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

După vizită, cele două au plecat în localitatea de domiciliu a femeii, Pecineaga. La un moment dat, femeia i-ar fi spus soţului că vrea să meargă acasă, în Mangalia, dar nu are cu ce, iar Sinan, deşi se află după gratii, şi-a contactat mai mulţi prieteni, pe care i-a rugat să rezolve situaţia. Un amic de-al interlopului a sunat o altă cunoştinţă, pe Daniel Păun, de 33 de ani, care domiciliază tot în Pecineaga, pe care l-a rugat să le aducă pe cele două în Mangalia.

N-au mai ajuns, însă, la destinaţie, pentru că şoferul care circula dinspre localitatea 23 August către Mangalia a virat la stânga peste marcajul dublu continuu, din motive încă necunoscute de oamenii legii. A fost lovit în plin de un Renault condus regulamentar din sens opus de Aurora Turcanu, de 38 de ani.

„Şoferul a condus autoturismul marca Opel pe DN 39, dinspre 23 August către municipiul Mangalia şi ajungând în zona Castelul de apă a virat la stânga fără a se asigura, peste marcajul longitudinal continuu, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul marca Renault, care circula din sens opus”, a precizat agentul şef adjunct Cristian Bozolan din cadrul Serviciului Rutier Constanţa.

A încercat să evite altă maşină?

Continuarea, în cugetliber.ro, Luni, 18 august 2014.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


2 COMENTARII

  1. E o problema mare in 23 August, cu intoarcerile astea pe linie continua… Multe persoane si-au pierdut viata astfel. Ar trebui ca Politia sa se sesizeze si sa blocheze prin orice mijloace intoarcerea acolo. Se putea intampla oricui.

  2. Auzi la ei :)) CUNOSCUTUL INTERLOP 🙂 Fac si astia cateva mii de euro, pentru ca talharesc cativa prosti, carora le e frica sa sesizeze politia, cum se face intr-o comunitate normala… si gata…, toti ajung CUNOSCUTI INTERLOPI :))

Leave a Reply