Cancerul este produs de un parazit! Află în ce condiţii dobândeşti boala!

0
785

Ştefan Manea FOTO Adevărul

“Cancerul este produs de un parazit!”

Această extraordinară afirmaţie îi aparţine unui veteran al produselor de sănătate din România, şi ne referim aici la inginer chimist Ştefan Manea, aflat de decenii în slujba produselor naturale româneşti.

El se alătură cercetătorilor care susţin că această boală, cea mai temută la acest moment şi în cea mai mare creştere, are cauze până acum complet ignorate!

Prin urmare cancerul de colon nu este rezultatul unei diete sărace în fibre, după cum cel pulmonar nu are legătură cu fumatul, iar cancerul pancreatic nu e neapărat efect al consumului de alcool. Da, pot fi consideraţi factori favorizanţi, dar ei nu reprezintă cauza!

Întrucât afirmaţia este, la o primă auzire, şocantă, stau de vorbă cu inginer-chimist Ştefan Manea, proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de produse de sănătate din România,  pe care-l rog să detalieze pe înţelesul tuturor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Acesta ne dezvăluie lucruri uluitoare, care necesită un grad ridicat de receptivitate, întrucât contrazic ceea ce este deja acreditat despre această boală:

’’În prezent, specia umană este infestată masiv cu paraziţi. Într-adevăr, aceştia au făcut dintotdeauna casă bună cu gazdele lor, oamenii, dar aici vorbim de unul cu totul special, numit ’’trematodul intestinal uman’’. Dacă acesta este distrus,  evoluţia cancerului se va opri imediat!’’

Ascult cu interes vorbele lui şi evaluez toate cauzele despre care se ştie că duc la cancer, inclusiv cele de ordin genetic.

Îi adresez o întrebare scurtă la care aştept un răspuns cât se poate de detaliat şi lămuritor.

Îl obţin: Cum poate trematodul, un banal vierme intestinal să ducă la cancer? În aceste condiţii, cum rămâne cu teoria că factorii genetici predispun?

Citiți mai mult în adev.ro/na70rb

Autorul interviului: Adriana Caranfil. (12 august 2014).


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply