Nopți Albe la Marea Neagră. Anii ’80 revin la modă

0
864

farmec.ro
carturesti.ro%20

Anii ’80 revin la modă. Fan®Omania și Primăria Municipiului Mangalia au pregătit încă o serie de Nopți Albe la Marea Neagră în week-end-ul 2-3 august 2014, în Portul Turistic Mangalia.

În prima seară, începând cu ora 20.30 vor evolua pe scenă: trupa de dans ”Salsa mi vida”, formația ”Fair-Play” din Constanța și mai mulți interpreți locali, îndrăgostiți de muzica anilor 80. Turiștii și localnicii se vor reîntâlni cu șlagăre celebre și nemuritoare.

formatia-fairplay-Constanta

Înființată în anul 1988 de către 5 tineri pasionați de muzică, formația Fair-Play a debutat pe scena Casei de Cultură din Constanța, interpretând compozițiile proprii și ulterior cover-uri internaționale de succes. Începând cu anul 2012, Fair-Play decide să renunțe la avantajele “tehnologiei muzicale moderne” (toboșar electronic) și să readucă pe scenă tobele, să coopteze noi membri și să revină la stilul de interpretare 100% LIVE.

A doua seară este rezervată rock-ului. Trupa The R.O.C.K. (prescurtare de la ”The Rise of the City King”) Tribut AC/DC va readuce la viață muzica, dar și gesturile, acompaniamentul, mișcarea scenică a componenților legendarei trupe AC/DC la cei peste 40 de ani de existență și de activitate muzicală.

nopti albe la marea neagra 3 august2014

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Proiectul “AC/DC Tribute” a luat naştere absolut întâmplator, în vara anului 2009, când Alex Kocsis, Iulian Doru şi Pato erau în căutarea unui vocalist pentru un alt proiect muzical. Cu ocazia unei vizite la sala de repetiţii a cunoscutului chitarist George Pătrânoiu, când a fost întrebat dacă ştie vreun vocalist disponibil compatibil cu ce căutau băieţii atunci, a răspuns: “Pentru ce vreţi voi, n-am, dar v-aş putea ajuta pentru un proiect tribut AC/DC!”. Membrii trupei sunt Alex (tobe), Iulian (lead guitar), Daniel (vocals), Silviu (rithm guitar) şi Pato (bass).

The R.O.C.K a reuşit ca doar în câteva luni să se remarce la festivaluri ca B’ESTFEST, Padina Fest, Poiana Urbană, Out Of Doors Fest,  dar şi cu ocazia susţinerii mai multor concerte în cluburi şi evenimente private din România.

Ca de fiecare dată, sponsorii Romasse, Fan®Omania, Betty Ice și Selgros vor asigura surprizele dedicate publicului.

Partenerii media ai proiectului Nopți Albe la Marea Neagră: Kanal D și Radio 21.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply