Bodyguardul VIP-urilor, UCIS CU O LOVITURĂ DE PUMN în Tenerife. Vecinii i-au făcut altar de lumânări la MANGALIA

0
1164

Robert Danceanu

Apropiații lui Robert Dănceanu, originar din Mangalia, povestesc că acesta a vrut să-și salveze cumnatul, bodyguard la un club din Tenerife, dintr-o încăierare. A intervenit fără să-și dea seama că gestul îl va costa viața.

„Erau 14 persoane, 14 huligani. Era un scandal acolo, îl băteau pe cumnată-su. S-a băgat să-i despartă și l-a lovit cu un box american, rozetă, în frunte. Nu a căzut, a încercat să aplaneze situația și au sărit pe el toți“, a declarat telefonic Sorin Grigore, prieten.

Inițial, apropiații nu și-au dat seama cât de grav este rănit. Fusese lovit de mai multe ori cu un box american. Părinții au insistat să meargă la spital, însă, spun cunoscuții, medicii spanioli l-au trimis acasă. L-au internat abia ieri dimineață. Era prea târziu.

„Pe mama și pe tatăl lui i-au băgat într-un cabinet și le-a spus că a decedat. I-a întrebat de ce nu l-a operat, de ce nu i-a făcut radiografie și au dat din umeri“, a mai adăugat Sorin Grigore.

Rudele tânărului sunt în stare de șoc. Nu le vine să creadă că Robert, multiplu campion național la box al României, s-a stins.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Lovitura care i-a fost, în final, fatală, i-ar fi fost aplicată lui Robert de Ruibal Moises, fost campion mondial la box. Acesta ar fi fost reținut, însă rudele constănțeanului spun că nimeni nu le-a dat informații cu privire la agresor.

Citți continuarea aici: http://www.reporterntv.ro/stire/bodyguardul-vedetelor-ucis-in-bataie-in-tenerife-vecinii-i-au-facut-altar-de-luminari-la-mangalia


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply