Visezi la o casă de vacanță la mare? Poți deveni proprietar cu 4.000 de euro!

0
795

farmec.ro
carturesti.ro%20

Visezi la o casă de vacanță la mare?

Blaxy-Resort-Hotel

O companie de dezvoltări imobiliare își propune să testeze piața autohtonă cu un concept popular în străinătate, dar nevalorificat până acum în România.

La modul teoretic, oricine și-ar dori o casă de vacanță. Pentru majoritatea românilor însă, achiziția locuinței principale reprezintă un efort financiar la care se angajează pentru o bună parte din viață, astfel că o a doua proprietate rămâne doar la statutul de vis.

Iată însă că o companie de dezvoltări imobiliare își propune să testeze piața autohtonă cu un concept popular în străinătate, dar nevalorificat până acum în România. Este vorba despre așa-numita proprietate periodică, un concept introdus prin intermediul Noului Cod Civil (art. 687-692), intrat în vigoare în toamna anului 2011.

Compania Blaxy Premium Resort & Hotel a anunțat recent demararea lucrărilor de construcție la un ansamblu rezidențial situat pe litoralul Mării Negre (foto), destinat achiziției de locuințe de vacanță în regim pe proprietate periodică.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, aici: http://www.imobiliare.ro/ansambluri-rezidentiale/visezi-la-o-casa-de-vacanta-poti-deveni-proprietar-cu-4-000-de-euro_db/

28.07.2014.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply