Festivalul VAMA VECHE SALSA WEEK 2014, editia a X-a

0
941

farmec.ro
carturesti.ro%20

salsa-week-vama-veche-4-10aug2014

Wilmark si Asociatia Romana de Dans pun in scena cel mai mare spectacol latino din Romania, in cadrul celei de a noua editii a festivalului Vama Veche Salsa Week 2013.

Timp de zece zile, participantii vor trai “the real latin flavour” prin lectii de dans si show-uri demonstrative sustinute de catre campionii Romaniei si dansatori internationali de mare valoare.

In cadrul festivalului organizat de catre Wilmark Dance Academy alaturi de Asociatia Romana de Dans in perioada 2 – 11 august, va avea loc si concursul Romania Latin Dance Cup 3rd edition.

Evenimentul este unul dintre cele mai populare si complexe in comunitatea salsa din Romania si este dedicat iubitorilor de muzica si dansuri latino-americane.

Fiecare zi din cadrul festivalului va fi unica, workshop-urile sustinute de catre artistii internationali pe teme diverse (reggaeton, salsa, bachata, balet, zouk si kizomba) si petrecerile tematice precum: Harlem Shake, Romantic Night, White Party, Rock Party, Funky Party, Reggae Night si Romanian Night vor fi ingredientele unui festival latino autentic.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

In timpul zilei participantii au parte de ateliere si cursuri (atat teoretice, cat si practice), dar si de reprezentatiile artistice ale dansatorilor romani si straini. Seara continua cu Party Latino in tematica zilei in doua sali amenajate pentru 1500 si respectiv 500 persoane.

Wilmark – Maestrul de Ceremonii, dansator, coregraf si membru al juriului in cadrul emisiunii “Dansez pentru Tine”, alaturi de nume precum Manuel Mascarell, Roby G, Justinian Radu si cei mai buni DJ latino din Romania vor crea atmosfera incendiara timp de 10 zile la Vama Veche. 

Evenimentul va fi gazduit in incinta minunatului complex D’Or, unde va stau la dispozitie  pesonalul calificat, camere spatioase de 2*, 3* si 4*, restaurantul si piscina care va fi piesa de rezistenta a festivalului.

In cadrul festivalului Vama Veche Salsa Week 2013, Wilmark va premia cea mai buna trupa de salsa din Romania iar Concursul Romania Latin Dance Cup va desemna cea mai buna pereche de dansatori de salsa din tara, pereche ce ne va reprezenta in Statele Unite la Campionatul Mondial de Salsa.

Printre artistii invitati se numara Vlad si Mihaela, Ionut si Andreea (campionii nationali la salsa), cele mai  bune trupe de salsa, Mania Latina,  Salsa Encanto si reprezentanti internationali precum: Albert Torres (USA), Chiquito & Dominican Power (Puerto Rico), Pasty (Curaçao) Josta (Olanda), Jose Rodriguez (Republica Dominicana), Diana Montoya(Columbia), Arneys Rubio (Cuba), Dimitris si Stella, Los Pambos(Bulgaria), Manuel Mascarell (Spania), James Thomas (Olanda) si campionii Spaniei la Bachata – Silvia si Chavez.

Djs: Bidi, Romy, Dobcho, Marius, D. Guaguanco, Monik, My-urry, Liviux si invitatii nostri speciali din Columbia – San Morales si din Republica Dominicana – Dj Rodriguez. Evenimentul nu ar fi putut avea loc fara sustinerea sponsorului oficial Wizz Air si partenerii evenimentului: Bestevent (sunet si lumini), Compania de print, Delta Force (paza),  Rumberos Social Club. Parteneri media: Pro FM, Pro FM Latino.

FLYER BCK

Info: PR. Litoral; Ciprian Broască Tel:  0726.120.931 e-mail: [email protected] MangaliaNews.ro, Luni, 28 iulie 2014.

FLYER FRONT 2014


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply