Festivalul Tinereții se apropie. Premii importante!

0
693

Ediţia a X-a a Festivalului Tinereţii se va desfăsura în centrul de evenimente Fan®Omania, o locaţie mai mare şi mai spectaculoasă.

festivalul-tineretii-mangalia

Anul acesta, Festivalul Tinereţii, festival internaţional de muzică usoară şi folclor, ce caută ‘Vocea Verii’, schimbă locaţia de desfasurare a evenimentului, mutându-se în centrul de evenimente FanOmania, din portul turistic Mangalia. Noua scenă a festivalului este binecunoscuta faleză cu amfiteatru, unde se află faimoasa scenă plutitoare, zona fiind apreciată e localnici şi turisti deopotriva pentru frumusetea ei.

Această locaţie este mai amplă, mai încapatoare şi mai spectaculoasă, satisfăcând cerinţele publicului. Conform estimărilor din evenimentele anterioare, audienţa acestei scene poate număra până la 20.000 de persoane, deci iubitorii de folclor şi muzică usoară pot veni cu mic, cu mare să se bucure de cele şapte zile de spectacol. Festivalul Tinereţii se desfăşoara în perioada 11-17 august 2014 şi promite un entertainment de calitate şi multe surprize.

Festivalul Tinereţii este organizat de Asociaţia Culturală Daria’S şi Manifest Events, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mangalia şi se afla la cea de-a X-a ediţie. Parteneri media ai festivalului sunt Favorit TV şi Fan®Omania powered by Kanal D. Fan®Omania este un holding format din firme specializate, cu experienţă îndelungată în domeniul organizării şi realizării evenimentelor, precum şi a emisiunilor de televiziune.

De-a lungul timpului, sute de concurenţi şi ansambluri artistice au putut fi admirate la festival de către mii de spectatori, anual. Festivalul internaţional ce are loc la malul mării este un eveniment de referinţă pe harta festivalurilor de muzică usoară şi folclor, având ca scop descoperirea tinerelor talente în muzică şi dans si promovarea culturii şi a relaţiilor interetnice, cât şi oferirea a şapte seri de spectacol.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pentru detalii:

www.festivalultineretii.ro

[email protected]

https://www.facebook.com/festivalultineretii

MangaliaNews.ro, 25.07.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply