Lectură și evenimente pentru cititorii estivali. ‘Carte la nisip’, la Mangalia

0
829

Mircea Cărtărescu la Mangalia

Printre invitații speciali ai celei de-a XVII-a ediții a târgului se numără și scriitorul Mircea Cărtărescu, așteptat să își prezinte câteva dintre lucrările sale de referință, „Levantul” și „Orbitor”.

Târgul estival ‘Carte la nisip’, ajuns la cea de-a XVII-a ediție, se află în plină desfășurare la Casa de Cultură din Mangalia, unde și-a deschis porțile în weekend-ul trecut. Finalul torid de iulie și primele zece zile din august le sunt dedicate exclusiv iubitorilor de carte, artă și cultură, atât turiști, cât și localnici, cărora li s-au pregătit numeroase evenimente editoriale, întâlniri memorabile cu scritori importanți, cu care vor putea intra în dialog, și multe surprize.

Printre participanții la ediția din acest an se numără: Mircea Cărtărescu, Dan C. Mihăilescu, Alex Ștefănescu, Radu Paraschivescu, Ioana Pârvulescu, Ioana Nicolaie, Adrian Cioroianu, Denisa Comănescu, Tania Radu. Potrivit organizatorilor evenimentului, Clubul Amiralilor din Constanța va fi prezent nu numai ca și partener, dar și cu o nouă serie de lansări de carte inspirată din viața tumultoasă și neasemuit de frumoasă a Marinei Militare Române.

Citiți mai mult în

http://www.telegrafonline.ro/1405976400/articol/274265/8222carte_la_nisip8221_la_mangalia.html

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Marti, 22.07.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply