Vamaioții adevărați preferă statul la cort în locul hotelului

0
903

farmec.ro
carturesti.ro%20

sandalandala_vama_veche

Mai mulți tineri au venit în Vama Veche împreună cu copiii.  Imediat ce au pus piciorul în campingul Sandalandala din stațiune, și-au montat cortul.

„Noi nu mergem de obicei la cort, dar ne-au făcut așa o prezentare frumoasă că ne-am zis: dar, hai să încercăm! L-am descoperit de 1 Mai, când doar ne-am uitat de afară că încă nu era nimic aici și, de atunci, venim în fiecare week-end aici!“, spun tinerii.

Mulți dintre turiștii care ajung în acest loc spun că aici găsesc relaxarea  de care au nevoie în vacanță.

„Noi ne simțim minunat! E perfect, mi se pare, aici! Atmosferă muzică, felul în care arată… fără cuvinte! Fiecare cu cortul lui! Am mai fost și la alte campinguri și ăsta e curat!“, a spus un alt turist.

Cine nu are cort, poate închiria unul. Prețurile sunt cuprinse între 80 și 160 de lei pe noapte.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

„Campingul nostru este, în primul rând, un loc cu o cultură proprie! Un mediu de socializare, de relaxare, un mediu în care te simți în siguranță!“, a declarat Georgiana Buzgaru, recepționeră Sandalandala.

Vamaioții au multe alternative de cazare, fie într-un  camping, fie într-un hotel sau pensiune.  Dar cei mai mulți aleg să își instaleze cortul chiar pe plajă, pentru a simți mirosul sărat al valurilor cât mai aproape.

Mai mult, pe http://www.reporterntv.ro/stire/vamaiotii-adevarati-prefera-statul-la-cort-in-locul-hotelului

Luni, 21 iulie 2014.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply