Ferma animalelor OGRADA VESELA de la ARSA!

0
3234

farmec.ro
carturesti.ro%20

ograda-vesela-de-la-arsa-01

Ferma animalelor OGRADA VESELA s-a deschis la începutul verii 2014, pe o suprafață de circa 2 hectare, în satul Arsa, la numai 12 km de Mangalia, sau 16 km de 2 Mai.

Ferma vă oferă posibilitatea de a petrece o zi plăcută, împreună cu copiii dumneavoastră și de a avea ocazia să îi introduceți în frumoasa lume a animalelor aflate în mediul lor natural. Vă puteți bucura de aerul curat, în plin câmp, departe de civilizație, iar cei mici vor afla mai multe despre viața animalelor la o fermă, despre cum trăiesc, cum se hrănesc cu mâncare sănătoasă și naturală, cum se înmulțesc, cum arată un ou de găină și cum se dezvoltă puiul în interiorul oului și multe altele.

ograda-vesela-de-la-arsa-labirintul-02

Cei dornici să afle ce înseamnă agricultura, pot vedea tractoarele fermei, semănătoarea, locul unde se depozitează peste iarnă fânul, porumbul și alte cereale, vor învăța despre muncile agricole care asigură hrana animalelor și a oamenilor.

Păsări de curte vesele: curci și curcani gălăgioși, găini și cocoși de rasă, preocupati să iasă din cuști la câte o plimbare, ori de cate ori se iveste ocazia, rațe Pekin, cu mers legănat și albe ca zapada, gâște grăbite să ciugulească orice fir de iarbă sau de buruiană, verde să fie, toate vă așteaptă să le admirați, mângâiați, să le răsfățați.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Poneiul Trandafir, blând, jucăuș și foarte afectuos, dornic să fie în centrul atentiei, îi asteapta pe copii cu bucurie, fie ca să-l mangaie, să-i vorbească, sau să-l rasfete cu un fruct delicios. In schimb, oferă un botic cald și catifelat. Cei mai mici se pot plimba călare pe spatele sau, asezați pe o șa micuță, specială, pentru ei.

Căprițele pitice, blânde și jucăușe, sunt nerăbdătoare să fie mângâiate si să vă încânte cu cheful lor neobosit de giumbușlucuri.

Oile, mieii, ieduții, iepurașii, vițelușul, purcelușii,  sunt alți membri ai ogradei vesele, care așteaptă să fie vizitati de către cei mici.

05-ograda-vesela-de-la-arsa-jungle-gym

Locul de joacă special amenajat pentru copii mai mari, mai mici sau foarte mici, îi așteaptă pe vizitatori.

Tiroliana, turnuri de cățărat cu pod mobil, leagăne, labirintul din paie, jucării, nisip, toate sunt puse gratuit la dispoziția micuților.

06-ograda-vesela-de-la-arsa-yupiiiiii

Părinții îi pot supraveghea cu ușurință de la terasa situată în apropierea locului de joacă, în timp ce se răcoresc cu o băutură, sau servesc masa.

Vă invităm la o plimbare în acest mic colț de la țară, simplu, natural, atât de pur și de frumos! Veți pleca mulțumiți, încărcați de energie și amintiri frumoase!

Ferma animalelor OGRADA VESELĂ:

ograda_vesela_arsa_logo

Programul este de la ora 9.00, pana seara tarziu.

Adult – 10 lei

Copil (2-14 ani) (gratuit pentru copii pana in 2 ani) – 8 lei

Pensionari – 8 lei

Familie I: 2 parinti si 1 copil (2-14 ani) – 25 lei

Familie II: 2 parinti si 2 copii (2-14 ani) – 30 lei.

Mai mult, aici: http://ogradavesela.ro/ , sau aici: https://www.facebook.com/FermaAnimalelorOgradaVesela

MangaliaNews.ro, Luni, 21 iulie 2014.

MangaliaNews_logo


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply