De 1 Mai, Spectacol automobilistic la Mangalia

0
726

Cu ocazia minivacanţei de 1 Mai, Primăria Mangalia va organiza curse de drift şi drag pe cordonul rutier dintre Saturn şi Venus.

Turiştii care vor alege ca destinaţie sudul litoralului, în perioada minivacanţei de 1 Mai, vor avea parte de surprize extrem de plăcute, deoarece Primăria Mangalia va organiza pentru amatorii de senzaţii curse de drift şi drag pe cordonul rutier dintre Saturn şi Venus.

Evenimentul se doreşte a fi o combinaţie între sportul cu motor şi entertainment. În zona plajei dintre staţiunile Saturn şi Venus, în perioada 30 aprilie – 4 mai, vor avea loc, în fiecare zi, adevărate spectacole auto cu participarea unor piloţi de renume mondial.

Întrecerile de drifting vor aduce în sudul litoralului piloţi consacraţi din lumea sportului cu motor şi bolizi de sute de cai putere, care vor atrage un număr mare de turişti români şi străini.

După încheierea curselor, în aceeaşi perioadă, între orele 0.00 şi 5.00, vor avea loc petreceri unde vor fi invitaţi piloţii participanţi, spectatori, personalităţi mondene, dar şi publicul dornic de distracţie.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Potrivit primarului Mangaliei, Cristian Radu, la manifestarea automobilistică vor lua parte peste 700 de amatori ai sporturilor cu motor din mai multe ţări europene.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply