Cum se circulă pe podul Agigea, de Paşte

0
919

În perioada sărbătorilor pascale, dar şi a mini-vacanţei de 1 Mai, podul Agigea nu va fi închis! Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România. Din contră, în perioada 17 – 22 aprilie, ora 8,00, şi ulterior, în mini-vacanţa de 1 Mai (perioada exactă urmează să fie anunţată săptămâna viitoare), pe podul Agigea se va circula pe trei benzi.

„Se procedează precum la Eforie, sunt folosite benzi reversibile; în perioada iniţială, când traficul este mai mare spre sudul litoralului, vor fi două benzi pe sensul spre Mangalia şi una spre Constanţa. Ulterior, în perioada când oamenii se întorc spre case, va fi invers. Oricum, în zonă este în permanenţă un echipaj de poliţie, astfel că dacă se va constata că situaţia din teren nu se potriveşte cu previziunile noastre, imediat va fi schimbat sensul de mers”, a precizat Marin Dima, şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa.

De asemenea, pe lângă faptul că traficul nu va fi întrerupt în cele două perioade, nici în timpul zilei, nici al nopţii, este permisă circulaţia autovehiculelor cu masă totală maximă mai mică de cinci tone şi a mijloacelor de transport persoane, a căror masă totală maxim autorizată depăşesc cinci tone. „Este permisă circulaţia pentru tot ce înseamnă transport de persoane”, a adăugat Marin Dima.

În schimb, limita de viteză admisă va fi, în continuare, de 50 km/oră.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply