PAŞTE 2014. Dr.MENCI: “Mielul mic nu este sănătos! Condimentaţi cu ierburi menţionate în Biblie”

0
1069

PAŞTE 2014  Profesorul Gheorghe Mencinicopschi spune că mielul este o sursa bună de zinc necesar sistemului imunitar în lupta contra infectiilor (raceala, gripa, etc.), de fier hemic biodisponibil, de potasiu necesar bunei excitabilitati neuromusculare, de vitamine B necesare eliberarii energiei din alimente, de vitaminele E si D.

PAŞTE 2014 Profesorul Gheorghe Mencinicopschi oferă pe blogul său câteva sfaturi legate de masa de PAŞTE 2014. 

“Suntem in Saptamana Mare; dupa 8 saptamani de post si multe pregatiri, se apropie ziua in care vom putea gusta din bucatele traditionale de Paște: ouă roșii, drob de miel, ciorbă de miel, friptură de miel, cozonac și pască. Carnea de miel este alimentul „vedeta” de PAŞTE 2014, asa ca trebuie sa fim informati, sa stim cum cumparam si cum gatim sanatos preparatele traditionale din carne de miel”, a scris nutriţionistul pe doctormenci.ro.

PAŞTE 2014 Potrivit profesorului Gheorghe Mencinicopschi, mielul este o sursa buna de zinc necesar sistemului imunitar in lupta contra infectiilor (raceala, gripa, etc.), de fier hemic biodisponibil, de potasiu necesar bunei excitabilitati neuromusculare, de vitamine B necesare eliberarii energiei din alimente, de vitaminele E si D.

PAŞTE 2014 “Este important sa alegem miei cu o greutate de minimum 13-14 kg, deoarece carnea unui miel de cinci-sase kg, de exemplu, are foarte mult colagen, deci este indigesta. Mielul mic nu este sanatos, consumul carnii acestuia ingreunand foarte mult metabolismul – pentru cei care sufera de probleme digestive este chiar periculoasa! Chiar si cel mai slab miel are multa grasime si, cu cat animalul sacrificat este mai tanar, cu atat carnea este mai greu digerabila”, a scris nutriţionistul.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET, Joi, 17.04.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply