Oferte speciale de tratament şi relaxare la Sanatoriul Balnear Mangalia

0
1241

Ingredientele unei vacanţe reuşite stau, în primul rând, în alegerea locului potrivit de relaxare. În acest sens, ofertele lansate pe piaţă de Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia se pot dovedi ideale.

Cu trei proceduri de tratament individualizat, cazare completă şi răsfăţ la SPA, turiştii găsesc la Mangalia varianta perfectă de a petrece concediul de primăvară.

Dacă nu v-aţi făcut încă planurile de vacanţă, Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia vine cu oferte dintre cele mai variate. Astfel, în perioada 30 aprilie – 4 mai, oferta include 4 nopţi de cazare la Hotelul Callatis, cu 3 mese pe zi în regim de pensiune, 3 proceduri de tratament individualizat şi SPA inclus, pentru 599 de lei de persoană.

Conducerea instituţiei susţine că adresabilitatea pacienţilor a crescut în ultimii ani, mai ales că oferta împacă perfect curele de tratament cu relaxarea la malul mării.

„Ofertele de vacanţă pentru anul acesta au fost gândite pentru ca turiştii pacienţi să poată beneficia atât de tratament, cât şi de relaxare, în cele mai bune condiţii. Având în vedere că dispunem de camere cu vedere la mare, dotate cu aer condiţionat, apă caldă disponibilă non-stop, frigider şi TV, de două piscine cu apă sulfuroasă şi cu apă de mare, disponibile pentru pacienţi, dar şi de un examen clinic complet al fiecărui pacient, cred că oferta de primăvară concurează cu ofertele vecinilor bulgari”, a declarat, pentru Cuget Liber, directorul Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Mangalia, Viorel Pascaru.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

100 de locuri disponibile

Cititi mai mult in cugetliber.ro, Joi, 17.04.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply