Certificatele de atestare fiscală pot fi verificate online

0
1199

Certificatele de atestare fiscală eliberate la ghişeele unice ale Serviciului Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa pot fi verificate din punct de vedere al autenticităţii pe site-ul www.spit-ct.ro – secţiunea „servicii online – verifică certificat fiscal“ sau pe adresa de internet https://etax.spit-ct.ro/VerificaCF.aspx.

Directorul executiv al SPIT, Virginia Uzun, a precizat că verificarea poate fi realizată de orice persoană care se află în posesia unui certificat de atestare fiscală, pe baza numărului de înregistrare, a datei de înregistrare a documentului şi a cheii de control alocate în mod automat de programul informatic, tipărite în nota de subsol a documentului.

Directorul SPIT aminteşte faptul că verificarea autenticităţii certificatelor de atestare fiscală online şi a fişelor de înmatriculare este posibilă din luna iunie a anului 2010.

Verificarea autenticităţii certificatelor de atestare fiscală eliberate de la ghişeele SPIT completează seria măsurilor de siguranţă implementate la nivelul instituţiei în vederea eliminării încercărilor de falsificare a documentelor emise de instituţie.

Telegraf, 18 ian.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply