Festivalul “Callatis” 2013, la final

0
894

Ediţia din acest an a Festivalului “Callatis” s-a încheiat, duminică seara, cu un spectacol incendiar desfăşurat sub deviza “Callatis Fest”, unde hiturile verii au răsunat în Portul Turistic.

Cu o audienţă de câteva mii de persoane -, români din ţară dar şi din diaspora -, ultima seară a festivalului a stat sub auspiciile muzicii româneşti de calitate.

“Callatis Fest” a fost prezentată de cunoscuta vedetă Liana Stanciu, iar atmosfera de pe scenă a fost întreţinută de artişti importanţi din industria muzicală românească.

Cea de-a patra seară de la “Callatis” a debutat cu spectacolul îndelung apreciat de public al Iulianei Puşchilă, care a cântat mai multe cover-uri după Ryanna şi Pink, dar şi cunoscutul hit de la radio “Try”. Artista a studiat la Mangalia câţiva ani, iar bucuria de a cânta pentru spectatorii oraşului a fost cu atât mai mare, cu cât aceştia au demonstrat că îi cunosc foarte bine muzica.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Un alt artist apreciat de public a fost Mihai Mărgineanu, care a susţinut un recital în stilul lui caracteristic şi promite să scoată un album nou la începutul anului viitor “când nimeni nu mai face asta, pentru că toată lumea se înghesuie să lanseze noi piese vara”, a glumit Mărgineanu.

Zeci de fani s-au înghesuit să obţină autografe de la Whats UP, Shift sau Gloria Melu din Lala Band, iar evoluţia lor  a extaziat publicul.

O apariţie spectaculoasă pe scena plutitoare a fost cea a Danielei Gyorfi, care a venit însoţită de cei trei dansatori ai săi, oferind publicului bună-dispoziţie şi bucurie.

Alţi artişti invitaţi în ultima seară a festivalului au fost: Francesca, Valentin Dinu, Kate, Meena K şi alţii.

Conceput ca un maraton al bucuriei şi bunei dispoziţii la malul mării, cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului “Callatis” a fost organizată de Primăria Mangalia împreună cu FanROmania Holding şi Asociaţia Callatis Fest-Marea Neagră, precum şi cu sprijinul sponsorilor.

Cele patru seri de distracţie estivală au captat atenţia milioanelor de spectatori şi telespectatori, care s-au delectat pe parcursul festivalului cu muzică de calitate şi spectacole pentru toate gusturile şi categoriile de vârstă.

Luni, 26 august 2013,

Comunicat transmis de Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply