Ședință ordinară a Consiliului Local Mangalia

0
850

farmec.ro
carturesti.ro%20
Iată câteva dintre proiectele ce se vor discuta săptămâna viitoare.

Miercuri, 3 aprilie a.c., consilierii locali se întrunesc în ședință ordinară, proiectul de hotărâre cel mai important aflat pe ordinea de zi fiind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2013, care, potrivit primarului Cristian Radu, va fi unul de avarie.

De altfel, ordinea de zi este foarte stufoasă și cuprinde aproape 50 de proiecte de hotărâre. Printre acestea, aprobarea organigramei și a statului de funcții al SPADPP, Serviciului Public Asistență Socială, aparatului de specialitate al primarului, Direcției Poliției Locale, Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor, Spitalului Municipal, toate inițiate de către primarul Mangaliei, Cristian Radu.

O altă inițiativă a edilului este aceea de reorganizare a instituțiilor publice de cultură din oraș, care vor fi administrate de Centrul Cultural Mangalia ce urmează să fie înființat în baza unei hotărâri de Consiliu ce va fi dezbătută și aprobată tot miercuri.

De interes sunt și cele patru proiecte care vizează aprobarea listei de priorități aferente anului 2012 pentru solicitanții locuințelor sociale, situația blocurilor ANL pentru tineri, a listei viitorilor beneficiari ai locuințelor cu regim de închiriere, precum și cel care se referă la schimbarea destinației apartamentelor căminului C9, din Neptun, în locuințe de urgență.

Consilierii vor mai analiza și vota câteva regulamente care se referă la creșterea și deținerea animalelor domestice și păsărilor de curte, la activitatea de gestionare a populației canine,  de blocare a autovehiculelor staționate sau parcate neregulamentar pe drumurile publice sau pe terenurile aparținând domeniului public sau privat al municipiului, de îmbunătățire a sectorului economic, de gospodărire, protecția mediului în stațiuni, respectiv la măsurile privind întreprinzătorii ce desfășoară comerț în spații nespecializate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Nu în ultimul rând, urmează să fie votat proiectul de hotărâre privind interzicerea desfășurării activității societăților comerciale de colectare a deșeurilor feroase și neferoase, inițiativă luată de către edil în urma sustragerii unui număr ridicat de capace de canalizare, fenomen care pune în pericol viața cetățenilor, care pot suferi accidente cu urmări grave.

Editia de Sud, 29.03.2013.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply