“Ediţia de Sud”: Viorel Chiurtu înlocuit de la conducerea Casei de Cultură Mangalia

0
978

Ieri, directorul Casei de Cultura Mangalia, Viorel Chiurtu s-a trezit cu o Hotărâre de Consiliu aprobată, în sedinta de vinerea trecută, în care i se aducea la cunoștintă faptul că nu mai conduce instituția sus amintita. Viorel Chiurtu nici nu apucat sa se acomodeze cu ideea inlocuirii din functie ca a mai avut de infruntat un soc. S-a trezit cu vizita directorului Serviciului Social, Mihai Amurăritei care dorea sa-i fie predate toate documentele oficiale, precum si stampila Casei de Cultura.

Fostul director a refuzat sa predea vreun act și s-a adresat avocatului.Mai mult, circula zvonul, raspândit de catre unii consilieri locali prezenti la intalnirea de vineri, potrivit caruia hotararea de schimbare din functie a lui Viorel Chiurtu s-ar fi aprobat cu votul a doar 9 consilieri. Din cate se vorbeste pe la colturi, consilierul local Bogdan Filip ar refuzat sa voteze aceasta hotarare, motiv pentru care ar fi parasit sala inainte de votarea demiterii directorului institutiei de cultura.

Daca lucrurile stau asa in realitate, este misiunea prefectului interimar de a verifica si, eventual, ataca in contencios administrativ hotararea de inlocuire a lui Viorel Chiurtu de la conducerea Casei de Cultura, pe motiv de lisa de cvorum ori neconvocare a tuturor celor 19 alesi locali. Curios este si rolul primit de Mihai Amuraritei si anume acela de preluare a fraielor Casei de Cultura, mai cu seama ca acesta detine si functia de director al Serviciului Social…

Editia de Sud, Vineri, 4 mai 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply