In timp ce Gigi Chiru se promoveaza pe mov, Zanfir Iorgus a ales culoarea verde pentru debutul campaniei

0
741

farmec.ro
carturesti.ro%20

Deputatul spune ca in campanie va avea alte brosuri care vor avea atat sigla, cat si culorile PDL

Deputatul Zanfir Iorgus a fost primarul Mangaliei timp de trei mandate, 12 ani si, dupa o pauza de patru ani isi doreste sa revina la Primarie. Joi, 5 aprilie, Zanfir Iorgus si-a prezentat, intr-o conferinta de presa desfasurata la sediul PDL din municipiului Constanta, intentia de a intra in competitia pentru primarie. Nici nu si-a inceput bine prezentarea, ca promisiunile au inceput sa curga lant, costul si problema agentului termic fiind principala sa arma politica. Iorgus si-a inceput precampania prin a promite ca va furniza caldura la pretul de 120 lei/gigacaloria. Iorgus viseaza insa cai verzi pe pereti, pentru ca promite un proiect de incalzire alternativ, cu pompe de caldura care folosesc izvoarele de ape termale sub presiune, proiect extrem de costisitor, pe care nici primariile bogate nu si-l permit. Ca si termen pentru implementare acestui proiect, Iorgus a trecut „imediat”, iar la capitolul finantare, banii ar urma sa vina din fonduri europene si locale. Cat priveste amortizarea acestei investitii, deputatul spune ca vrea sa se intample in termen de un an, insa uita sau evita – depinde care ii sunt intentiile – sa precizeze ceva despre costurile extrem de ridicate de implementare ale unui astfel de proiect.

Verde inrourat…

Trecand de la promisiunile pe care le face mangaliotilor, interesant de constata este ca promovarea candidatului democrat liberal este de alta culoare decat cea a partidului, la fel ca in cazul sefului de partid, Gigi Chiru, care a lasat portocaliul pedelist in favoarea culorii mov. Deputatul Iorgus merge mai departe, asa ca a ales drept culoare de campanie verdele. Mai mult decat atat, pe pliantele si brosurile deja tiparite de pedelistul din Mangalia, desi pana la debutul campaniei electorale mai este mai bine de o luna, nu se regaseste nici sigla partidului, ceea ce ne duce cu gandul la o candidatura independenta, la fel cum se poate spune si despre campania de imagine pe care seful sau de la Constanta.

Explicatiile lui Iorgus par de domeniul povestilor pentru admorit copii, parlamentarul declarand pentru „Observator” urmatoarele: „Este un instrument de promovare care imi spune ca dupa o iarna grea, cand nu am avut caldura, verdele este cel mai dorit”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Totusi, intrebat despre portocaliu si sigla PDL, deputatul ne-a spus ca „in campanie vor fi alte pliante, care vor contine si sigla, dar si culoarea PDL”.

Mihaela Tirpan, Saturday, 7 April 2012, Observator de Constanta.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply