Ediţia de Sud: Adrian Cârlescu, candidatul la primarie al PRM Mangalia

0
920

farmec.ro
carturesti.ro%20

Preşedintele filialei Mangalia a Partidului România Mare, Ion Anghel, a declarat, în exclusivitate pentru „Ediţia de Sud” că are un candidat-surpriză pentru primărie. Ion Anghel afirmă că va merge la alegeri pe mâna jurnalistului Adrian Cârlescu.

Acesta ne-a confirmat nominalizarea sa ca şi candidat la primăria Mangalia, spunând că îşi doreşte o campanie curată, fără atacuri sub centură, în care „vom spune lucrurilor pe nume şi pe care le vom proba cu documente”.

„Ne vom apuca în scurt timp de treabă. Partidul România Mare are bazinul lui de alegători, radicali şi justiţiari. Recunosc că e loc de mai bine şi, tocmai de aceea, vreau să redau PRM Mangalia, ce are in prezent 400 de membri activi, valoarea pe care a avut-o în trecut. PRM este primul partid popular din ţară şi sunt convins că electoratul său este unul care rămâne fidel, indiferent de conjunctură”, a declarat pentru „Ediţia de Sud” Adrian Cârlescu.

Adrian Cârlescu are 36 de ani şi a absolvit Facultatea de Filosofie din cadrul Universităţii Bucureşti, fiind, la ora actuală, redactor şef al publicaţiei „Atac de Constanţa”.

Sursa: editiadesud.ro/?p=2500


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply